Kedvenc helyek

Filmre viszik Marianne Faithfull életét

A botrányos életű énekeső 1994-ben kiadott önéletrajzi írását filmesítik meg hamarosan.
A 22. sorlemezénél járó Marianne Faithfull ma már nagy tiszteletnek örvendő előadóművész, néhány évtizeddel ezelőtt azonban inkább önsorsrontó életéről volt híres. Színes fiatalkora bővelkedett kalandokban: évekig Mick Jagger barátnője volt, hírhedt "party animalként" tartották számon, majd öngyilkossági kísérletét követően napokra kómába esett, ezt követően pedig heroinfüggő hajléktalanként élte meg élete legsötétebb korszakát. Faithfull 1994-ben írta meg élete történetét egy könyvben, nemrégiben pedig beleegyezett, hogy film készüljön a kötetből.

"Még sokat kell várni a film elkészültére, de már találtam egy megfelelő rendezőt, akiben megbízom és aki szívesen viszi vászonra a könyvet. A szereplők kiválasztásába nem szólok bele, elolvasom majd a hamarosan elkészülő forgatókönyvet, aztán mindent a rendezőre hagyok, és persze a színésznőre, akit kiválaszt a szerepemre. A forgatókönyvnek tetszenie kell, de onnantól hagyom, hadd csinálják, amit akarnak" - nyilatkozta az énekesnő, aki további részleteket egyelőre nem árult el a készülő filmről.BBC
2009.03.13
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.