Az új Transformers-film is megérzi a válságot

Nemcsak Detroit szenved a General Motors alacsony autóeladásai miatt, hanem a Paramount filmstúdió is. Az autógyártó óriás ugyanis az egyik főszponzora a Transformers: A bukottak bosszúja című megaprodukciónak – azaz csak volt...
A GM ugyanis kihátrált a film támogatói közül, mert drasztikusan csökkentek a bevételei. Az új Transformers-film egyik „főszereplője” a Chevy Camarro, és még további négy Chevrolet modell „játszik” benne, a jó robotokat, az autobotokat „alakítva”. Ennek ellentételezéseként vett volna részt a General Motors a produkció reklámhadjáratában. 
 
A lépés legalább olyan kellemetlen magának a General Motorsnak, mint a stúdiónak, mert a Camarrók most gördülnek le a futószalagokról, és üdvös lett volna, ha a gyáróriás hangsúlyozottan támogatja a filmet. 
 
A Transformers 2. egyébként olyan partnerek támogatását élvezi, mint a Burger King, az LG Mobile telefonos cég, a Kmart áruházlánc, valamint egy még meg nem nevezett csokigyártó cég és még egy áruházlánc. 
 
A nehézségek miatt azonban a premier természetesen nem marad el: a filmet – eredeti címén a Transformers: Revenge of the Fallent – június 24-én mutatják be a magyar mozik, olyan sztárok főszereplésével, mint Shia LaBeouf, Megan Fox, Rainn Wilson, Josh Duhamel, Tyrese Gibson és John Turturro
 
 
UIP
2009.04.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.