Blue Ice

est.hu:
5/10
|
olvasói
4/10 (5)
Lehet, hogy túlontúl szentimentális alkat vagyok, de mindig belefacsarodik a szívem, ha szegény Michael Caine-t hasonszőrű filmben látom. Oké, nem egy Lángoló jég , - melynek premierje után feltehetőleg kedve lett volna hetekig papírzacskóval a fején flangálni – de színészi kvalitásai azért messze jobbak annál, hogy ennyire felejthető művek oltárán áldozza fel őket.
Harry Anders korábban titkosügynökként dolgozott, jelenleg egy éjszakai bár tulajdonosának gondtalan mindennapjait éli. Mindaddig, amíg nem értesül róla, hogy egy titokzatos jóakarója sorra legyilkolássza egykori kollégáit. Az egykor Blue Ice fedőnéven tevékenykedő kém úgy dönt, saját kezébe veszi a dolgok irányítását, és utána jár a gyilkos kilétének.
 
A James Bond-imitátor mellé természetesen egy fröccsöntött Bond-lány is dukál, így hamarosan összeismerkedik Stacyvel, akinek köszönhetően újabb kiszámítható rejtélyek sorozata veszi kezdetét.
kirsch
2009.06.11
|
Blue Ice
amerikai-angol akciófilm, 105 perc, 1992
A nyugalomba vonult titkosügynök körül hullani kezdenek a volt társak, és ez nyugtalanítja annyira, hogy utánanézzen a dolognak.
Rendező:

Russell Mulcahy

Színész:

Michael Caine
(Harry Anders)

Ian Holm
(Sir Hector)

Sean Young
(Stacy Mansdorf)

Alun Armstrong
(Osgood)

Philip Davis
(Westy)

(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.