Reszkessetek, betörők! 4.

est.hu:
3/10
|
olvasói
5/10 (15)
Érzelmesebb pillanataikban talán még az übersznob filmrajongók sem titkolják, hogy valahol a lelkük mélyén igenis kedvelték a Reszkessetek, betörők! első két részét. A harmadik epizód nagyfejű gnómja azonban már sokunkból ellenérzéseket váltott ki, ezúttal pedig egyenesen azért imádkozunk, hogy a betörők lehetőleg vajazókéssel miskárolják ki a kis Kevint.
Igen, ugyanis ezúttal – valami agyhalott ötletből kifolyólag - az egykor Macaulay Culkin által megszemélyesített fiúcska áll a történet középpontjában. Mivel a szőke, szolid kokainista Mac érthető okokból immár alkalmatlannak bizonyult a szerepre, az alkotók egy barna, ám absztinens kissrácra bízták azt.
 
Ugyanakkor feltehetőleg Joe Pesci és Daniel Stern gázsijára sem igen futott a költségvetésből, így ezúttal olyan gonosztevők kerülnek a kis Kevin útjába, akik eddigi színészi munkásságuk génkezelt darazsak, cápák és menyétek hadseregével vették fel a harcot. Márpedig ez nem kisebb kihívás, mint végignézni a szóban forgó filmet.
kirsch
2009.06.17
|
Home Alone 4
amerikai családi vígjáték, 89 perc, 2002
Rendező:

Rod Daniel

Színész:

Mike Weinberg
(Kevin McCallister)

French Stewart
(Marv Merchants)

Joanna Going
(Natalie)

Jason Beghe
(Peter McCallister)

Missi Pyle
(Vera)

Erick Avari
(Prescott)

Barbara Babcock
(Molly)

Clare Carey
(Kate McCallister)

(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.