Klónbébi

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
A Kedvencek temetője óta tudjuk, hogy a feltámasztott gyermekek néha olyan lelki átlényegülésen mennek keresztül, hogy egy Ranschburg Jenő-kontingens sem tudna mit kezdeni velük. Jobb esetben orvosi szikével rontanak családtagjaiknak, súlyosabb deformáció esetén nagyanyjuk harmincas évekbeli memoárjai is heveny kíváncsisággal tölti el őket.
Robert De Niro első zs-kategóriás kirándulásából, a Godsendből világosan kiderült, hogy nincs ez másként a klónozott gyermekek esetében sem. Az ominózus film főszereplői azonban - fittyet hányva a gyermek esetleges renitens megnyilvánulásaira – úgy döntenek, a tudomány segítségével újra világra hozzák elvesztett lányukat.
 
Azonban lévén, hogy alacsony költségvetésű thriller helyett low budget drámával van dolgunk, felszínes ijesztgetés helyett a lelki konfliktusok felszínes boncolgatása képezi a központi témát. Merthogy a szóban forgó házaspár a nyilvánvaló megrázkódtatásokon kívül ki van téve a helyi Story TV zaklatásainak is.
kirsch
2009.06.30
|
After Amy
amerikai filmdráma, 91 perc, 2001
Rendező:

Peter Werner

Színész:

Mary Beth Hurt
(Dr. Amanda Gordon)

Bridget Fonda
(Linda Sanclair)

Philip Bosco
(Dr. Ed Walden)

Valerie Mahaffey
(Virginia Hytner)

Adam LeFevre
(Chris Hytner)

Claudia Ferri
(Donovan nővér)

Benz Antoine
(Watson bíró)Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
1
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.