Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (2)
Hogy Rob Zombie Los Angeles-i lakos zenészi és rendezői kvalitásai között mélységes szakadék tátong, az tiszta sor. Talán ezért is volt képes elsővonalas filmes produkcióit oly hitelesen átültetni vegytiszta trash környezetbe. Így aztán – a Halloween remake-et leszámítva - bármily kutyaütő mozival is állt elő, mindvégig érzékelhető volt bennük a zs-kategóriás horrorfilmek bugyuta bája.
Nos, ami az 1000 halott házának folytatását illeti, maximálisan ápolja az előző rész hagyományait. Beteg, akár egy vérbeli amerikai freakshow, ugyanakkor a történetnek ezúttal sincs nagyobb szerepe, mint egy 70-es évekbeli bajor erotikus filmben: az előző epizódban megismert kelekótya család menekülni kényszerül, mivel a helyi seriff személyes bosszúhadjáratot indít ellenük.
 
Elsőként néhány gyanútlan kiránduló vakációját szúrják el akképpen, hogy egyikük lenyúzott arcbőrét a másikuk fejére borítják, majd egy robogó kamion elé hajszolják. Ám ezzel a sorozatos kópéságnak korántsincs vége.
kirsch
2009.07.13
|
House of 1000 Corpses 2 – Devil's Rejects
amerikai-német horror, 105 perc, 2005
Rendező:

Rob ZombieIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.