Visszatér Beckinsale az Underworld-franchise-hoz?

Mint azt nemrégiben a filmeket gyártó és forgalmazó Screen Gems és Sony stúdió közölte, az Underworld negyedik részét is leforgatják – sőt ezzel egy új trilógiát indítanak útjára a franchise-on belül.
Kate Beckinsale volt az első két Underworld-film, az Underworld és az Underworld: Evolúció sztárja, ám a harmadik részben, az Underworld - A vérfarkasok lázadásában már nem volt benne, annak ellenére, hogy a film egyik forgatókönyvírója és producere, illetve a két korábbi darab rendezője a színésznő férje, Len Wiseman
 
A vérfarkasok lázadásának főszereplőnője Michael Sheen oldalán Beckinsale helyett a sokkal kevésbé ismert, szintén brit Rhona Mitra lett, míg a Van Helsing és az Elhagyott szoba sztárja csak a korábbi Underworld-filmekből bevillanó rövidke jelenetekben jelent meg mint Selene, a gyönyörű vámpírharcos. Mivel azonban úgy hallotta, hogy az Underworld 4-et 3D-ben forgatják majd, a hírek szerint ismét részt kíván venni a projektben. 
 
Az értesülés egy kifejezetten horrofilmekre specializálódott site-tól, a BloodyDisgusting.com-tól származik, melynek szerkesztői azt is tudni vélik, hogy az újabb Underworld-filmet 2011. januárjában mutatják be a mozik. Az Underworld ötödik és hatodik részének részleteiről még nem áll rendelkezésre információ. Ami viszont biztos, hogy Kate Beckinsale-t legközelebb a magyar mozikban október 15-én debütáló Vakító fehérség című képregény-adaptációban láthatjuk, melyről részleteket korábbi hírünkben közöltünk. 
 
 
wenn
2009.08.15
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.