Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt...

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (1)
Bárhogy is csűröm-csavarom a dolgokat, az utolsó Eddie Murphyhez köthető filmes élményem, mely egyértelműen pozitív érzésekkel töltött el az Amerikába jöttem c. örökérvényű mű volt. Némi jóindulattal a Megint 48 óra eredeti (!) szinkronnal ellátott is ide sorolható.
A kilencvenes évek közepétől azonban géppuskaszájú fekánk igen nagy svunggal elindult a zs-kategóriás mételybe vezető csúszdán, melynek a Pluto Nash igen fontos állomása volt. Bár voltaképpen nem is lenne ez rossz vígjáték, ha eltekintenénk attól a ténytől, hogy egykori mozifilmmel van dolgunk, és nem holmi költséghatékony futószalagon összetákolt családi vidámkodásról. 
 
Pluto Nash nemet mond Rex Carter tízmillió-dolláros ajánlatára, amellyel az üzletember magához kívánja venni Pluto menő éjszakai klubját. A klub a válasz után alig két perccel felrobban, ugyanis Morgan, a közvetítő nem szeret főnökével rossz hírt közölni. Nash egy szép énekesnővel az oldalán nyomozni kezd a titokzatos, nagy befolyással bíró Carter után, aki már a városi tanácsba is beférkőzött, s akit élő ember még nem látott. 
kirsch
2009.08.18
|
The Adventures of Pluto Nash
amerikai akcióvígjáték, 95 perc, 2002
Rendező:

Ron Underwood

Színész:

Eddie Murphy
(Pluto Nash)

Randy Quaid
(Bruno)

Rosario Dawson
(Dina Lake)

Joe Pantoliano
(Mogan)

Jay Mohr
(Tony Francis)

Luis Guzmán
(Felix Laranga)

Peter Boyle
(Rowland)

Pam Grier
(Flura Nash)

Illeana Douglas
(Dr. Mona Zimmer)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.