Hopkins oldalán a Gettó milliomos gyerekszínészei?

Újra filmszínészi munkát vállalnak a nyolcszoros Oscar-díjas szenzáció, a Gettó milliomos gyereksztárjai, Rubina Ali és Azhar Ismail. Méghozzá a legújabb hírek szerint Anthony Hopkins oldalán.
A 9, illetve 10 éves indiai gyerekek állítólag már alá is írták az új, Anthony Hopkins főszereplésével forgatandó filmben, a Lord Owen’s Ladyben való megjelenésükről szóló szerződésüket. A film egy walesi nemes története, aki szerelembe esik egy indiai lánnyal. A művet walesi és indiai helyszíneken fogják forgatni, és a tervek szerint Hopkins a címszereplő Lord Owen apját formálhatja meg (a producerek jelenleg is tárgyalnak vele). 
 
A Mumbaiban játszódó Gettó milliomos gyereksztárjairól (a gyerek Latikát játszó Rubina Alin és a főhős testvérét zsenge korában megformáló Azhar Ismailon – teljes nevén Azharuddin Mohammed Ismail – kívül még a magát a gyerekkorú főhőst alakító Ayush Mahesh Khedekarról) korábban is számos alkalommal lehetett már hallani a médiában. 
 
Először talán akkor, amikor azért érte kritika a filmeseket, amiért médiaőrületet gerjesztettek a gyerekek körül, akiket rövidke sztárságuk után visszalöktek a nyomorba (az ifjú színészpalánták ugyanis a való életben is a mumbai-i gettóban, nyomortelepen éltek, az otthonukul szolgáló házakat pedig leromboltatta az indiai kormányzat). A Gettó milliomos alkotói és producerei azonban hamarosan biztosították róla a nyilvánosságot, hogy továbbra is szívükön viselik fiatal színészeik sorsát: alapítványt hoztak létre taníttatásukra és ígéretet tettek arra, hogy segítenek új otthont is találni számukra. 
 
Ezt követően Rubina Ali azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy idén nyáron megjelentette saját önéletrajzi írását a brit TransWorld kiadásában Slumdog Dreaming: My Journey to the Stars (Gettó álmok: Utam a csillagokig) címmel. Két fiatal kollégájával együtt a kislány több fellépést is vállalt a Gettó milliomoshoz kapcsolódóan (júniusban például Hongkongban egy jótékonysági fellépés keretében hárman együtt elénekelték a film Oscar-díjas betétdalát, a Jai-Hót), sőt Azhar Ismail és Ayush Mahesh Khedekar többször is nyilatkoztak úgy, hogy mindenképpen szeretnék folytatni a színészkedést. 
 
A most készülő Lord Owen’s Lady executive producere, Martin Pennell egyébként a The Sunnak úgy nyilatkozott, hogy Ismail apjának is – aki nemrégiben halt meg Indiában tüdőbetegség következtében – az volt a kívánsága, hogy fia folytassa a színészkedést, és vegyen részt a szóban forgó projekt forgatásában is. 
 
 
wenn
2009.09.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.