Viva Las Vegas

est.hu:
5/10
|
olvasói
9/10 (2)
A memphisi Komár Lászlót ugyebár minden művészi megnyilatkozásaiért maximális respekt övezi rajongói körében – csaknem teljesen megérdemelten. Mert ugyebár énekesi és színészi kvalitásai között olyan mélységes szakadék éktelenkedett, melyhez hasonlót esetleg a Grand Canyonban látni.
Egyébiránt ha a szereplők szegényes manírkészletét, a párbeszédeket továbbá a történetet figyelmen kívül hagyjuk, és kizárólag a zenei betétekre koncentrálunk, máris egy több mint vállalható produkcióval találjuk szembe magunkat. 
 
A jóképű Lucky Jackson vérbeli autóversenyző, és kizárólag azért jön Las Vegasba, hogy induljon a nagydíjért. Csakhogy autójába új motort kell szereznie, máskülönben aligha állhat ki legnagyobb pálya- és versenytársa, az olasz gróf, Elmo Mancini ellen. Egy kaszinóban vállal pincérkedést, hogy némi pénzt szerezzen a versenyzéshez, ám úgy tűnik, sokkal nagyobb energiát fektet abba, hogy elnyerje a gyönyörű úszóoktatónő, Rusty Martin szívét. 
kirsch
2009.10.02
|
Viva Las Vegas
amerikai musical, 82 perc, 1964
Rendező:

George Sidney

Színész:

Elvis Presley
(Lucky Jackson)

Ann Margret
(Rusty Martin)

Cesare Danova
(Elmo Mancini gróf)

William Demarest
(Mr. Martin)

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.