Tét az életed

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Egy ideje már abban a boldog hitben éltem, hogy Billy Zane-t az ízlésbíróság villamosszék általi halálra ítélte, erre kiderül, hogy még mindig él is virul, csupán hajkoronáját veszítette el. Ellenben hiába a férfias(abb) külső, ez mit sem változtat azon a tényen, hogy jobb híján a nagyfatertől örökölt lopótökkel verném agyon.
Billy jó szokása szerint ismét ellenszenves karaktert alakít, aki egy szerencsejátékos likvidálásán dolgozik. Emberünk ugyanis előzőleg fogadást köt egy Las Vegas-i maffiózóval: amennyiben 24 órán keresztül képes életben maradni, óránként százezer dollár üti a markát. (Hogy mindez a főgenyának mennyiben kifizetődő biznisz, arról nem szól a fáma.)
 
A rosszarcú keresztapa ekkor béreli fel Billyt, akinek küldetése nem más, mint hogy megóvja a nagyfőnök vagyonát egy 2,4 millió mínusztól. Hogy ezek után egy obligát macska-egér játék veszi kezdetét, az tiszta sor, abban viszont csak reménykedhetünk, hogy a Titanic-kal ellentétben ezúttal szemtanúi lehetünk Mr. Zane kínkeserves elhalálozásának.
kirsch
2009.10.19
|
Bet Your Life
amerikai akciófilm, 85 perc, 2004
Rendező:

Louis Morneau

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.