Folytatódik a Mad Max és a Men in Black

Mint az a napokban kiderült, hamarosan két filmes franchise is folytatódik: elkészül a Mad Max-széria negyedik része, míg a Sötét zsaruk-sorozat trilógiává egészül ki.
A Mad Max 4., pontos címén a Mad Max: Fury Road érdekessége, hogy a forgatókönyvíró-rendező marad a régi, George Miller, a főszereplőt viszont lecserélik: Mel Gibson helyett a brit Tom Hardy (Torta, Marie Antoinette, Spíler) fogja megformálni Maxet, míg a folytatás női sztárja az Oscar-díjas Charlize Theron lesz. 
 
A forgatást a Daily Variety beszámolója szerint a stáb a jövő nyáron kezdi Ausztráliában. Az elmúlt több mint húsz évben nem készült Mad Max-film: az első részt 1979-ben, a másodikat 1981-ben, a Mad Max 3-at pedig 1985-ben mutatták be. A negyedik rész 2011-ben érkezik. 
 
Nem a Mad Max 4. egyébként az egyetlen posztapokaliptikus mozi, amiben Charlize Theron a közeljövőben feltűnik: a The Road című – a napokban véget ért Londoni Filmfesztiválon díjazott – Cormac McCarthy-adaptációban Viggo Mortensen partnereként játszik. 
 
Mad Max mellett a Sötét zsaruk is visszatérnek: a filmet gyártó Columbia stúdió főnökei már alá is írták a szerződést a Trópusi vihar forgatókönyvírójával, Etan Cohennel. A várakozások szerint a Men in Black-sorozatot trilógiává kerekítő részben a két sötét zsarut megformáló sztár, Will Smith és Tommy Lee Jones is visszatér. Az első Sötét zsaruk-filmet 1997-ben, a másodikat 2002-ben mutatták be: előbbi 600 millió, utóbbi 441 millió dolláros jegybevételt termelt. 
 
 
wenn
2009.10.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.