Otthagyja a Bourne 4-et a rendező?

Mint arról korábban beszámoltunk, még egy folytatást kap az amnéziás szuperkém kalandjait feldolgozó Bourne-széria. A negyedik rész bemutatását 2011. júliusára ígérték. Ám a produkció bajba került a rendező állítólagos távozása miatt.
Arról, hogy negyedik rész is készül a franchise-hoz (méghozzá a második és harmadik film rendezőjével, Paul Greengrasszel a direktori székben és természetesen továbbra is Matt Damonnal a címszerepben), már a harmadik darab, a 2007-es A Bourne-ultimátum kirobbanó sikere után lehetett hallani, sokáig azonban nemigen történt érdemi előrelépés a projektben. 
 
Idén nyáron azonban felgyorsultak az események, amikor kiderült, hogy a filmet gyártó Universal stúdió felkérte Joshua Zetumer forgatókönyvírót, hogy lásson neki a munkának. A Robert Ludlum könyvein alapuló karakterekhez vadonatúj sztorit kellett kitalálnia, aminek – ahogy arról korábban Matt Damon nyilatkozott – nagyon „ütősnek” kell lennie, hiszen az eddigi három filmmel az alkotók igencsak feladták a leckét saját maguknak. 
 
A konfliktust azonban a stúdió és a rendező között éppen a forgatókönyvíró személye okozta, hiszen korábban a harmadik Bourne-darab egyik forgatókönyvírója, George Nolfi már kidolgozott egy scriptet a negyedik részhez. Ez viszont nem nyerte el a producerek tetszését, ezért kérték fel saját emberüket, a fent említett Zetumert a munkára. Erről azonban állítólag nem egyeztettek a direktorral, ami olyan érzékenyen értintette Greengrasst, hogy a Theplaylist nevű website értesülései szerint most otthagyta a projektet… 
 
 
wenn
2009.12.02
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.