Alakul a Thor csapata

Rene Russo is csatlakozott a Thor című Marvel-képregény alapján készülő film stábjához, azaz Chris Hemsworth-höz, Anthony Hopkinshoz és Natalie Portmanhez. Az először 1962-ben megjelent képregényből Kenneth Branagh készít adaptációt.
Rene Russo is aláírt a Thor című Marvel-képregény alapján Kenneth Branagh színész-direktor rendezésében készülő szuperprodukcióhoz. A nagyjátékfilmben meglehetősen rég látott színésznő az adaptációban a főhős, a Chris Hemsworth által megformálandó Thor édesanyját, Friggát fogja játszani.
 
A produkció már korábban, idén ősszel bejelentette, hogy Thor apját, azaz Russo karakterének férjét, Odint Anthony Hopkins kelti életre, a főhős szerelme pedig Natalie Portman lesz. A forgatás januárban kezdődik, a filmet a tervek szerint 2011. május 20-án mutatják be az amerikai mozik.
 
A Stan Lee nevével fémjelzett Marvel Comics képregényklasszikusának cselekménye szerint Thort – önhittsége miatt – apja a Földre száműzi, és egy ember testébe kényszeríti, előtte pedig megfosztja emlékeitől. Thor Donald Blake, a fiatal amerikai orvostanhallgató testében mit sem sejt valódi származásáról – egészen addig, amíg norvégiai utazása során egy barlangba nem vetődik...
 
Az ihletet a germán mitológiából nyert képregény alapján készülő filmben a fentieken kívül olyan színészek játszanak még, mint Stuart Townsend, Samuel L. Jackson, Kat Dennings, Stellan Skarsgard, Idris Elba vagy Colm Feore. Habár a filmet rendező Kenneth Branagh színészként is ismert, ő maga nem vállal szerepet a Thorban. A filmest legutóbb egyébként a Rockhajóban és a Valkűrben láthattuk, utolsó rendezése pedig a Mesterdetektív volt. A stábhoz most csatlakozó Rene Russo 2005 óta nem jelent meg nagyjátékfilmben: akkor az Enyém, tiéd, miénkben és a Pénz beszélben szerepelt.
 
 
 
(est.hu összeállítás)
 
 
2009.12.22
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.