Sherlock Holmes – Ördögi gyilkosok nyomában

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Szerencsére a mai világban is akadnak programigazgatók, akik azokra a nézőkre, akik bojkottálják a 150 dolláros költségvetést meghaladó alkotásokat. Az ő jóvoltukból most megismerkedhetünk a friss mozifilm kiherélt verziójával.
Persze tévéfilmes szinten nagyon is rendben van ez a produkció, semmivel sem marad alul egy-egy erősebb Columbo mozi színvonalától. Guy Ritchie szellemességét és Robert Downey zsenialitását azonban kénytelenek vagyunk nélkülözni, mint ahogy az Indiana Jones-os manírokat is. 
 
Sherlock Holmes, a fiatal detektív máris nagy hírnévre tesz szert bámulatos logikájával és eredményességével. London sötét utcáin azonban rettenetes gyilkosságsorozat veszi kezdetét az ópiumkereskedelem feletti hatalom megszerzéséért, amelynek a hátterében a titokzatos Moriarty professzor áll. Az a Moriarty, aki a szóbeszéd szerint a halottaiból támadt fel és fekete mágiával tartja rettegésben a várost. 
kirsch
2010.02.01
|
Sherlock: Case of Evil
amerikai-angol-román bűnügyi film, 100 perc, 2002
Sherlock Holmes mint szépreményű fiatalember és önjelölt mesterdetektív, összeakasztja bajszát az ópiumban utazó Moriarty proffal, és összebarátkozik a boncmester Dr. Watsonnal.
(9 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.