Előzmény lesz a Bourne 4.?

Jason Bourne eddigi megformálója, Matt Damon ragaszkodik hozzá, hogy legkorábban öt év múlva tűnhet fel ismét a szerepben, hiszen tudomása szerint a stúdiófőnökök nem folytatásnak, hanem előzményfilmnek tervezik a készülő Bourne 4-et.
Mint arról korábban beszámoltunk, az amnéziás szuperügynök legújabb kalandjairól mesélő film nemrégiben (még a múlt év végén) bajba került, hiszen Paul Greengrass rendező otthagyta a projektet, miután a producerek újraíratták a már kész (és a direktor által jóváhagyott) forgatókönyvet saját emberükkel, és erről nem egyeztettek Greengrass-szel. 
 
Korábban ugyan már bejelentették, hogy a negyedik részben is Matt Damon fogja Jason Bourne szerepét játszani, és a rendező távozásakor sem merült fel, hogy vele együtt ő is otthagyná a filmet, de ennek ellenére még erre is volt esély, mivel a színész korábban többször is kinyilvánította a direktorhoz fűződő lojalitását. 
 
A legújabb hírek szerint azonban a sztár bejelentette, hogy sok idő fog még eltelni addig, amíg újra a nagyvászonra lép mint az amnéziás szuperkém, mivel az egyelőre cím nélkül futó Bourne 4. folytatás- helyett előzményfilm lesz, melyben egy új (vélhetően fiatalabb) színész debütál majd Bourne-ként. 
 
„A Bourne 4. valószínűleg afféle előzmény lesz, amit egy másik direktor rendez majd, és egy másik színész lesz a főszereplője. Mi majd csak ezután készíthetünk egy újabb Bourne-filmet. Erre várhatóan majd csak olyan öt év múlva kerülhet sor. De ehhez persze még egy forgatókönyvre is szükségünk lenne…” – nyilatkozta Matt Damon. 
 
 
wenn
2010.02.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.