James Bond: A kém, aki szeretett engem

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (3)
Mint azt tudjuk, a peresztrojkát Rocky robbantotta ki, miután egy szürreális hadviselést követően legyőzte a kefefejű Ivan Dragot. Emellett viszont igazságtalanul elsikkad a tény, miszerint ennek előkészületeit James Bond hajtotta végre.
Tette mindezt azáltal, hogy újabb stresszes feladatra ragadtatta magát. Küldetése ezúttal nem más, mint a keleti és a nyugati blokk közti viszonylagos béke megteremtése és megtartása. Mert, hogy megint akad egy ármánykodó gazember, aki – jobb dolga nem lévén – a harmadik világháború megteremtésén munkálkodik. Mindeközben egy Árpád nevezetű munkásember Kocsordon egy atombunker megépítésén fáradozik, de ez egy másik történet. 
 
Amerikai és szovjet atom-tengeralattjárók sorra tűnnek el a nemzetközi vizeken. Az események hátterében az ördögien gonosz milliárdos, Mr. Stromberg áll, akinek végső célja, hogy a tengeralattjárókon lévő nukleáris robbanófejeket felhasználva - egy hatalmas, a tenger mélye alatt fekvő katonai bázisról – háborút szítson a nagyhatalmak között. A britek James Bondot, a szovjetek Anja Amaszova titkos ügynököt bízzák meg azzal, hogy megoldja a helyzetet. 
kirsch
2010.02.05
|
The Spy Who Loved Me
angol krimi, 120 perc, 1977
Megvalósul a brit–szovjet barátság, méghozzá egy James Bond filmben. A 007-es együtt dolgozik a bájos, gyönyörű és független tripla-x-szel a gonosz ellen, de a no régi ügyet is bosszulna hősünkön, aki új autót is kap.
Rendező:

Lewis GilbertIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.