Frankenstein (2004)

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Mint megannyi pályatársának, Frankensteinnek is megvolt a maga evolúciós folyamata. Míg kezdetben tufafejű zöld gnóm volt, aki alkalomadtán csettintett kettőt az Addams Family főcímzenéjére, addig mára szakavatott ijesztegető vált belőle.
Legalábbis a Robert De Niro alakította összefércelt képű példány már nem csupán kínos vihogást volt képes kiváltani a nézőből. Ezúttal azonban tévéfilmmel van dolgunk, ennek szellemében ne tápláljunk túlzott reményeket a végeredmény iránt. 
 
Mi történik, ha az ember megsérti Isten és a tudomány törvényeit? Walton kapitány és a jeges tengeren hányódó hajója legénysége megtudja a választ a halál torkából kimentett tudós révén. Victor Farnkenstein elmond egy történetet. Egy történetet, amely dermesztően valóságos, mint a sarkvidéki ködből feltörő kétségbeesett üvöltés, és mint az időtlen vágy, hogy szeressék az embert. 
kirsch
2010.02.15
|
Frankenstein I.
amerikai fantasy, 83 perc, 2004
Rendező:

Kevin ConnorIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.