Élve vagy halva

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
A kemény vonalas Ponyvaregény rajongók bizonyára emlékeznek Mrs. Mia Wallace Dögös ötös című akciósorozatára, melyben öt harcedzett hölgy szolgáltatott volna igazságot a világnak. Feltéve, ha a próbaepizódon túl készül folytatás.
Nos, az alábbi produkciót is hasonló alapötlet menték eszkábálták össze, az egyetlen különbség, hogy a dekoratív lánykák közt nincs robbantási specialista, késdobáló művész, és legnagyobb bánatunkra olyan sem, akinek a szex lenne a specialitása. A főszereplők fő profiljába ugyanis egyaránt a kungfu és a kardforgatás tartozik. Mint ahogy a Charlie-angyalai-találkozik-a-Tini-nindzsa-teknőcökkel-feeling is. 
 
Egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lány egy titokzatos távoli szigetre utazik, ahol terveik szerint részt vesznek egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit. 
kirsch
2010.04.14
|
DOA: Dead or Alive
amerikai-angol-német akciófilm, 87 perc, 2006
Rendező:

Corey Yuen

Színész:

Sarah Carter
(Helena Douglas)

Devon Aoki
(Kasumi)

Collin Chou
(Hayate)

Derek Boyer
(Bayman)

Jaime Pressly
(Tina Armstrong)

Holly Valance
(Christie Allen)

Natassia Malthe
(Ayane)

Eric Roberts
(Donovan)

Kane Kosugi
(Ryu Hayabusa)

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.