My Girl 2. – Az első igazi kaland

est.hu:
6/10
|
olvasói
5/10 (5)
Jesszus, hogy repül az idő! Mintha csak tegnap lett volna, hogy az ominózus film (illetve elődje) trailerét bemutatták volna az európai MTV-n egy 2Unlimited és egy Ugly Kid Joe klip között. Pedig ennek már lassan tizenhat éve!
Halvány emlékeim szerint az előző rész az ún. „aranyos kis film” kategóriába tartozott, még ha a Macaulay Culkin szomorúan is végezte. Nos, nem valószínű, hogy a folytatásban bubópestis tizedelné a szereplőket vagy génkezelt zombik pandabébiket fűrészelnének ketté. 
 
Vada már 13 éves és fiatalon meghalt édesanyja emlékei után kutat. Los Angelesbe utazik a tavaszi szünetben, hogy színész édesanyja izgalmas életének helyszíneit bejárja, barátait megismerje. Phil nagybácsi családjánál meleg fogadtatásra talál: a nagybácsi élettársa, Rose és fia, Nick segítenek a csinos lány küldetését teljesíteni. A régi osztálytársak, udvarlók, sőt a felbukkanó első férj visszaemlékezései nyomán körvonalazódik az édesanyja portréja. 
kirsch
2010.04.14
|
My Girl 2.
amerikai romantikus vígjáték, 95 perc, 1994
Rendező:

Howard Zieff

Színész:

Dan Aykroyd
(Harry Sultenfuss)

Jamie Lee Curtis
(Shelly Sultenfuss)

Anna Chlumsky
(Vada Sultenfuss)

Austin O'Brien
(Nick Zsigmond)

Richard Masur
(Phil Sultenfuss)

Christine Ebersole
(Rose Zsigmond)

Angeline Ball
(Maggie Muldovan)

Gerrit Graham
(Dr. Sam Helburn)

Richard Beymer
(Peter Webb)

(13 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.