Az utolsó dal (2010)

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (18)
E heti art-matematikai feladványunk: mit kapunk, ha egy amerikai tinivígjátékból kivonjuk a komikusnak szánt elemeket? Pontosan, egy Popcorn- és Bravo-kompatibilis romantikus drámát, melynek szereplői éppen most kászálódtak le...
...a Szex, szerelem, gyengédség rovat mellett elhelyezett matricás papírról. Márpedig ebben az esetben inkább rohangáljon előttünk Jason Biggs tehenes kesztyűsbábbal rakoncátlan fütykösén! Ám ha netalántán még így sem éreznénk elég vészjóslónak mindezt, vessünk csak egy pillantást a forgatókönyvíró személyére!
 
Bizony, a sztori Danielle Steel férfiúi mutációjától, Nicholas Sparkstól származik: A 17 éves Ronnie Miller élete fenekestől felfordul szülei válása után, a megfeneklett házasságért főként apját okolja. Nem csoda hát, hogy villámcsapásként éri anyja bejelentése, miszerint mindenki jól felfogott érdeke, hogy a kishölgy a nyarat a művészlelkű atyjánál töltse el, a Georgia állambeli Tybee Islanden. Bár eleinte minden sejtjével tiltakozik a vakáció ellen, úgy tűnik, egyre inkább megtalálja a közös hangot apuval, ráadásul egy kistérségi Freddie Prinze Jr. is szemet vet rá. Nos, ha a toronyház méretű sablonok után továbbra is a mű pozitívumai után próbálnánk kutatni, abban az esetben Greg Kinnear (Lesz ez még így se) személye lehet a helyes megfejtés. Persze kizárólag abban az esetben, ha nem zavar minket, hogy színészi játéka szürreális mértékű kontrasztot képez Miley Cyrus (Hannah Montana) hasonszőrű próbálkozásaival.  
 
kirsch
2010.05.26
|
The Last Song
amerikai filmdráma, 107 perc, 2010
Lázongó tinilány apjával nyaral, és a zene segítségével újra egymásra találnak. Hollywood bumfordi-rekedt hattyúja sokadszor talál magára.
Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2010. június 3.
(13 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.