Revolver (2005)

est.hu:
8/10
|
olvasói
8/10 (29)
Mint azt tudjuk, Guy Ritchie ezzel a filmjével akkorát bukott, hogy Hajas Laci nemzeti vágtás performansza ahhoz képest filléres kaszkadőrmutatvány volt. Pedig a Revolver a maga nemében a legkevésbé sem rossz film, sőt.
Feltéve persze, ha megfeledkezünk róla, hogy hősünk előzőleg két olyan mesterművet tett le az asztalra, melynek védjegyszerű elemeivel iskolát teremtett. Nos, ezúttal könnyen támadhat az az érzetünk, hogy hősünk éppen egy skizofréniás rohama közepette állt neki forgatni, ugyanis a Ravasz, az agy…, valamint a Blöff stílusjegyei – élen a fekete humorral - egy az egyben hiányoznak a filmből. 
 
Jake Green egy megszállott szerencsejátékos, akit már szinte az összes kaszinóból kitiltottak, mert folyton nyer. Egyik este a két bátyjával, Billyvel és Joe-val együtt meghívást kap egy exkluzív játékra egy maffiafőnökkel, Dorothy Machával. Jake-nek elvileg veszítenie kellene Macha ellen, de ő nem ezt teszi, megveri a maffiózót a játékban, sőt még provokálja is. Ezután mindhármuknak menekülniük kell, Macha ugyanis bérgyilkost fogad fel Jake likvidálására. 
kirsch
2010.04.16
|
Revolver
angol-francia krimi, 115 perc, 2006
Rendező:

Guy Ritchie

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.