Folytatódik a Szörny Rt.

Második rész készül a Szörny Rt. c. animációs filmhez – jelentette be Rich Ross, a Disney elnöke, aki a stúdió egyéb terveiről is beszélt, sőt már azt is közölte, hogy a szörnyes folytatást 2012. november 16-án mutatják be a mozik.
Azt azonban még nem lehet tudni, hogy a Szörny Rt. 2-t is az első rész (és az Oscar-díjas Fel!) direktora, Pete Docter rendezi-e. A Szörny Rt. egyébként 2001-es bemutatásakor világszerte több mint 525 millió dolláros bevételre tett szert. A film eredeti verziójában olyan sztárok kölcsönözték a karakterek hangját, mint Billy Crystal és John Goodman
 
A Disney–Pixar egyéb terveiről Ross azt nyilatkozta, hogy a közeljövőben készítenek egy új Muppet-filmet is, amit a Slágermájerek író-direktora, James Bobin rendez majd, és egy új, Walter nevezetű figura is bemutatkozik benne. A 2011–2012-es év további projektjei közé tartozik egy új, kézzel rajzolt Micimackó-feldolgozás és a stop-motion animációval készülő, Tim Burton 1984-es rövidfilmjén alapuló Frankenweenie is. 
 
2011. decemberéről 2012. június 15-re halasztották ezenkívül a Bear and the Bow című Pixar-film bemutatóját, melynek címe egyúttal Brave-re változott. A Reese Witherspoon és Billy Connolly közreműködésével készülő animációs film a XVIII. században játszódik, és egy skót hercegnőről szól, akinek az az álma, hogy íjász lesz. Érdekesség, hogy a Brave lesz az első olyan Pixar-nagyfilm, amit női rendező (Brenda Chapman) jegyez. 
 
Addig is pedig, amíg megnézhetjük a Szörny Rt. 2-t, a Brave-et vagy az új Muppet-filmet, Micimackót és Frankenweenie-t, a stúdió már idén nyáron bemutatja a Toy Story 3D-s harmadik részét, jövőre pedig a Verdák folytatása is megérkezik a mozikba.
 
 
bbc.co.uk
2010.04.24
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.