Sherlock Holmes – Botrány a királyi házban

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
A századforduló Columbo hadnagya újra akcióba lép. Ezúttal viszont pipatömködő, diabetikus verziója tűnik fel a képernyőn, így senki ne számítson magas költségvetésű akciójelenetekre vagy Robert Downey Jr. elmés megjegyzéseire.
Bár voltaképpen ez így van jól, Poirot felügyelőnek is hülyén állna, ha köríves rúgásokkal törné ketté kötekedő ellenlábasai állkapcsát. A tévéfilmes nyomozók maradjanak a nyomkeresésnél és a tenyérbemászó kérdezősködésnél! 
 
Sherlock Holmes-t és Dr. Watsont a német koronaherceg keresi fel és arra kéri a két nyomozót, hogy szerezzék meg azokat a kompromittáló felvételeket, melyet róla és Ms. Irene Adler operaénekesről készítettek. Holmes azonban tudja, hogy a herceg elhallgat valamit és az ügyhöz a nemzetbiztonsági hivatalnak is köze van. Irene ugyanis több mint operaénekesnő: ő a világ talán legagyafúrtabb bűnözője. 
kirsch
2010.04.28
|
Royal Scandal
amerikai krimi, 82 perc, 2001
Rendező:

Rodney GibbonsFilmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.