Sötét zsaruk 3D-ben – Készül a Men in Black 3.

Will Smith újra J ügynök szerepébe bújik a Men in Black – Sötét zsaruk készülő, 2012. májusára ígért harmadik részében, melyet 3D-ben forgatnak majd. A stúidó Tommy Lee Jonesszal is tárgyalásokat folytat, hogy felvegye régi szerepét.
A Men in Black 3. sztorijával kapcsolatban még nem szivárogtak ki részletek, de az már biztos, hogy ismét Will Smith lesz az egyik főszereplő, aki újra Jay ügynök öltönyébe bújik, s a filmstúdió Tommy Lee Jonesszal is előrehaladott tárgyalásokat folytat K ügynök szerepéről. A készülő filmmel kapcsolatban Josh Brolin neve is felmerült, aki a fiatal K ügynökként tűnik majd fel a mozivásznon.
 
A Men in Black - Sötét zsarukat 1997-ben mutatták be a mozikban, a második rész premierje 2002-ben volt (Men in Black - Sötét zsaruk 2.), az előbbi 600 millió, utóbbi pedig 441 millió dolláros jegybevételt hozott a filmet készítő Columbia Stúdiónak.  
 
A Sony marketing igazgatója teljesen új 3D-s élményt ígér és bízik benne, hogy most is sikeres alkotás készül majd: „A harmadik rész elkészítéséhez összehívtuk az első két film alkotógárdáját, szóval nagyon izgatottan várjuk a végeredményt.”  
 
A filmet, akárcsak az előző két részt Barry Sonnenfeld rendezi majd, az excecutive producere Steven Spielberg lesz, s előreláthatóan 2012 tavaszán mutatják be Amerikában. 
 
 
(IMDb, filmshaft) 
2010.05.12
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.