Wild Wild West - Vadiúj Vadnyugat

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (28)
Tud ezen kívül valaki említeni olyan hitványrossz mozifilmet, melyet bemutatója idején ekkora felhajtás kísért? A Baljós árnyak nem ér, az első Mátrix pedig igenis jó volt. Oké, a Függetlenség napja egynek elmegy.
És némi rosszindulattal a Men In Black is ide sorolható. Úgy tűnik, Will Smith tudhat valamit, ugyanis az ominózus filmek egytől-egyig kasszasikerek lettek, és nem éppen nézhetetlen mivoltuk miatt élnek a jónép emlékezetében. 
 
A büszke déliek visszavágásra készülnek az elvesztett polgárháború után. Hadseregük nem lévén új és minden eddiginél hatékonyabb harci eszköz kifejlesztésén és Grant elnök meggyilkolásán dolgoznak. Vezérük a zseniális és bosszúéhes háborús veterán, Arliss Loveless. Az agytröszt parancsára elrabolják az Államok legnagyobb tudósait, hogy titkos rejtekhelyükön a félelmetes Tarantula nevű harci szerkezet megvalósításán dolgozzanak. A kormány két legjobb titkos ügynökét küldi a mindenre elszánt lázadók megállítására. Az egyik James West, akinek sármja, nagy dumája és gyors keze a fegyvere. A másik Artemus Gordon, aki pedig az álcázás, az intelligencia és az ügyes kis szerkezetek nagymestere. A két ügynök kezdetben egymással rivalizálva vág neki a feladatnak, de gyorsan rájönnek, hogy ezzel az ellenféllel szemben csakis egymással társulva érhetik el céljukat. 
kirsch
2010.05.21
|
Wild Wild West
amerikai vígjáték, 107 perc, 1999
A Sötét zsaruk rendezőjének és főszereplőjének filmje, mely - mily meglepő - két titkosügynökről szól, akik a vadnyugaton próbálják megóvni az Államokat a végpusztulástól, szembeszállva a nyolc lábon járó tarantulapók óriásgéppel is, miközben mindent parodizálnak a Zorrótól az X-aktákig.
Színész:

Will Smith
(James West)

Kevin Kline
(Artemus Gordon)

Kenneth Branagh
(Dr. Arliss Loveless)

Salma Hayek
(Rita Escobar)

M. Emmet Walsh
(Coleman)

Ted Levine
(McGrath tábornok)

Ling Bai
(Miss East)

(14 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.