Cikázó villámok, élő halottak

Heti trailer-ajánlónkra jobbára azon kedves olvasók figyelmét szeretnénk felhívni, akik sem a PC-játék-, sem a képregény-adaptációk láttán nem törnek ki agyalapi szamárköhögésben. A harcedzett egyének Thor istenség és Alice istennő...
...viszontagságaiba kóstolhatnak bele a következőkben.
 
Villám Géza lesújt – Thor 
 

 
Úgy tűnik, a Marvel Művek képtelen leállni azon emberek promotálásával, akik felnőtt létükre nem átallnak Kék Osztriga bárba illő kosztümben háztetőkön parádézni. Legfrissebb képregény-adaptációjuk főhőse többszörösen illethető kritikával, ugyanis (fél)isteni mivolta ellenére sincs tisztában az ízléses öltözködés kritériumaival. A mennydörgés urának kalandjait egyébiránt nem más, mint a Shakespeare-feldolgozásokon edződött Kenneth Branagh filmesítette meg.
 
Zombifesztivál – Resident Evil: Afterlife 
 
 
 
A cím alapján vaslogikával máris kikövetkeztethetjük a következő Kaptár-epizód tartalmát: a pusztító vírus győzedelmeskedett, így a halandóknak fel kell készülniük rá, hogy az eladó alkalomadtán kiharapja légcsövüket a közértben, majd klumpájával vasszegeket kalapál homlokukba. A zombi-inváziónak pedig egyedül Millácska vethet véget, aki időközben a Sinead O’Connor Baráti Kör vezetőjévé avanzsált. És bármily kínosan is hatnak a mátrixos manírok 2010-ben, az A Perfect Circle aláfestő zenéje miatt az alkotók bűnbocsánatban részesülnek. 
 
kirsch
2010.06.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.