Továbbra is jól futnak a feláldozhatók

Másodjára is az élre került a The Expendables című Sylvester Stallone-akciófilm az elmúlt hétvégén az észak-amerikai mozikban. Igaz, ezúttal csak 16, 5 millió dollárt keresett, de öt premierrel kellett vetélkednie a nézők figyelméért.
A Vampires Suck volt az egyik ezek közül: a vámpírfilm-paródia 12,2 millióval nyitott – ezzel a jegybevételi toplista ezüstérmese. A Lottery Ticket című vígjáték 11,1 millió dollárral a negyedik, a Piranha 3D című horrorfilm 10 millióval a hatodik, az Államokban még csak most bemutatott Nanny McPhee-folytatás 8,31 millióval a hetedik, a Sejtcserés támadás című Jennifer Aniston-opus pedig 8,1 millióval a nyolcadik helyet csípte meg. 
 
Az Ízek, imák, szerelmek című, Julia Roberts főszereplésével készült, korábban a második helyen nyitó film ezúttal bronzérmet szerzett. 12 milliós bevételével pedig csak egy hajszállal maradt le a második helyezett Vampires Sucktól, így ez a sorrend a későbbiekben, az eredmények pontosítása után még könnyen változhat. A TOP5-be ezenkívül a már az elmúlt hetekben is jól szereplő Pancser Police-nak sikerült bekerülnie, az ötödik helyen, 10,1 millió dollárral. 
 
Mint arról korábban már írtunk, az Ízek, imák, szerelmeket október 14-én, a Pancser Police-t szeptember 30-án mutatják be a magyar mozik. A Sejtcserés támadásra október 28-tól válthatunk jegyet, a Nanny McPhee és a nagy bummot pedig május 27. óta játsszák a hazai filmszínházak. A The Expendables magyarországi bemutatójáról azonban sajnos továbbra sincs információ. 
 
 
 
(Studio Briefing, IMDb)
 
 
 
2010.08.23
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.