Agyban nagy

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (3)
Steve Martint valahol ugyanazon kasztba sorolom, mint Dan Akroydot. Voltaképpen semmi bajom vele, ám a nevével fémjelzett vígjátékok általában egy kloroformmal dúsan átitatott rongy hatását gyakorolják rám. Ami véletlenül sem a nevetés.
Dr. Michael Hfuhruhurr híres agysebész, aki egy új eljárás kidolgozásával forradalmasítja a koponyasebészetet. Módszere segítségével megmenti annak a fiatal nőnek az életét, akit korábban elütött a Mercedesével.  
 
A hölgyről azonban hamarosan kiderül, nem érdekli semmi más, csak a pénz, különösen ennek a szerelmes férfiaktól és férjektől elszedhető fajtája. Még a kertészt is elcsábítja, de a derék doktorral nem hajlandó lefeküdni. Hfuhruhurr pedig bánatában beleszeret egy másik fiatal nő agyába, melyet egy különc bécsi kollégájától kapott egy befőttesüvegben. A kérdés már csak az: hogyan lehetne egyesíteni a szeretett agyat a vonzó testtel? 
kirsch
2010.08.30
|
The Man with Two Brains
amerikai romantikus vígjáték, 86 perc, 1983
Rendező:

Carl Reiner

Színész:

Steve Martin
(Dr. Michael Hfuhruhurr)

Kathleen Turner
(Dolores Benedict)

David Warner
(Dr. Alfred Necessiter)

Paul Benedict
(Butler)

Richard Brestoff
(Dr. Pasteur)

Francis X. McCarthy
(Olsen)

Jeffrey Combs
(Dr. Jones)

Don McLeod
(Dr. Schlermie Beckerman)

James Cromwell
(ingatlanügynök)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.