Mégsem az ördögűzős horror nyert

A legújabb adatok szerint mégsem a The Last Exorcism című kis költségvetésű ördögűzős horrorfilm, hanem az eddig ezüstérmesnek hitt Takers című akciókrimi lett az elmúlt hétvége győztese az észak-amerikai jegybevételi toplistán.
Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, a stúdiók első becslései alapján győztesnek kihozott The Last Exorcism és az eddig második helyezettnek gondolt Takers bevétele között olyan kicsi volt a különbség, hogy az adatok későbbi pontosítása után még könnyedén megváltozhatott a sorrend. 
 
Időközben kiderült, hogy ez így is történt: a stúdiók végső, pontosított eredményei szerint az akciókrimi az első, az ördögűzős horror pedig a második: a különbség a két film között mindössze 100 ezer dollár – a Takers 20,5 millió, a The Last Exorcism 20,4 millió dollárt szedett össze az elmúlt hétvégén az észak-amerikai mozikban. 
 
A toplista bajnoka egyébként egy heist movie („nagy balhé”-film), melyben egy tapasztalt bankrabló banda tagjai (akiket Idris Elba, Paul Walker, Hayden Christensen, Michael Ealy és Chris Brown formálnak meg) éppen legutóbbi munkájuk sikerét élvezik, amikor egy korábbi társuk meggyőzi őket, hogy vágjanak bele egy újabb melóba: egy páncélautó kifosztásába. Csakhogy miközben a nagy balhét tervezik, egy vakmerő rendőrnyomozó (Matt Dillon) veszélyesen közel kerül ahhoz, hogy elkapja őket.
 
 
 
wenn
2010.08.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.