Diana hercegnő meggyilkolása

olvasói
8/10 (5)
Úgy tűnik, valóra válik Diana hercegnő álma, a taposóaknák betiltása. Rachel, a Vöröskereszt munkatársa tudja, hogy a hercegnő mindenkinél többet tett az ügy érdekében. Amikor tudomást szerez arról, hogy Diana Párizsba tart, ő is odautazik. A francia fővárosban Rachel kapcsolatba lép volt szeretőjével, a zsaru Thomasszal. A férfi felelős Diana és párja, Dodi biztonságáért. Thomas belemegy, hogy a nő is ott lehessen a Ritz szállónál, ahol Dianáék megszálltak. A hercegnő hajnali autóbalesetét követően Rachel is a helyszínre érkezik. A rendőrséget azonban nem érdekli, mit látott a szállodánál. Noel Botham regényéből.

|
The Murder of Princess Diana
amerikai-angol-luxemburgi filmdráma, 87 perc, 2007
A film Diana hercegnő halálának titokzatos körülményeit dolgozza fel, valós tényeken alapulva, de mégis inkább a hivatalosan soha nem bizonyított esetleges gyilkosság szemszögéből tálalva a tragikus eseményt.
Rendező:

John Strickland

Színész:

Jennifer Morrison
(Rachel Visco)

Grégori Derangere
(Thomas Sylvestre)

Kevin McNally
(Charles Davis)

Nathalie Brocker
(Diana hercegnő)

Raymond Coulthard
(Anthony)

Myriam Muller
(Lucille Lechaim)

Francois Marthouret
(Bernard)

(14 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.