Hervé Tullet: Pötty Könyv

Csalafinta pöttyös lapozgatnivaló, melyben a piros, kék és sárga pontocskák engedelmesen gurulnak jobbról balra és balról jobbra, rendeződnek egy sorba, vagy szélednek szét egy fújásra. Varázslatos játékkönyv, avagy könyves játék a legapróbbak számára.
Hervé Tullet izgalmas új kötete a legkisebbeknek szerezhet vidám perceket, hiszen a Pötty Könyv lapjain színes "golyóbisok" gurulnak ide-oda, lehet őket fújni és dörzsölni, nyomogatni és rákattintani, a könyvet dönteni és fújni, a tréfás pontok pedig engedelmeskednek. Így a kicsik kacagva ismerkedhetnek meg a színekkel, számokkal, méretekkel és irányokkal.
 
Az egész világon elismert és nagy népszerűségnek örvendő gall képzőművész első illusztrációit 1990-ben készítette francia és külföldi lapok számára (ELLE, Le Monde, Lire), majd 1994-ben jelent meg első gyerekkönyve, és - termékeny szerző révén - ezt azóta vagy egy tucatnyi ötletes és játékos csoda követte.
 
Most itt a legújabb, mely nem csak szórakoztat, de ámulatba ejt, tanít és fejleszt – teszi mindezt elemi könnyedséggel, és végtelenül szellemes formában. 
 
 
Vivandra Könyvek, 2500 Ft
 
 
2010.10.04
|


Sonic, a sündisznó

amerikai-kanadai-japán kalandfilm, 99 perc, 2020

A vadon hívó szava

amerikai kalandfilm, 100 perc, 2020

Dolittle

amerikai családi film, 106 perc, 2020

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!

kanadai animációs film, 66 perc, 2019

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.