Jackass 3D

est.hu:
1/10
|
olvasói
8/10 (31)
Biztos mindenkinek volt/van olyan osztálytársa, aki fogadásból vagy csekély ellenszolgáltatás fejében bármilyen hülyeséget/gusztustalanságot/merészséget megtesz csak úgy l’art pour l’art a teljesítmény kedvéért.
A Jackass csapata, Johnny Knoxville, Steve-O és hasonszőrű cimboráik is ilyenek, azzal a különbséggel, hogy ők elvileg felnőtt emberek – mégis hatalmas kihívásnak tekintik, hogy megigyák egymás izzadtságát. Valamilyen rejtélyes oknál fogva (vagy mondjuk lehető legalantasabb ösztöneik kielégítése céljából) pedig az emberek megnézik ezeket a filmre vett „kaszkadőrmutatványokat”; eleinte csak az MTV zenecsatornán, de egy jó ideje már a nagyvásznon is.
 
A Jackass 3D-ben ugyanazt láthatjuk a szóban forgó uraktól, mint eddig: egymás után sorjázó szkeccseket, amikben a szereplők kif*snak egy lyukon, belef*nganak egy lufiba, megrázatják magukat árammal, törpét ragasztanak a szőrös hasukra, skorpióval maratják egymást, kossal és bikával ökleltetik fel magukat vagy épp mobilvécében bungee jumpingolnak. Az emberi tűrőképesség határait vizsgáló bizarr természetfilmet pedig időnként hasonló tematikájú kandi kamerás felvételek szakítják meg. 
 
Vigyázat: a hazai forgalmazási gyakorlatban merőben szokatlan módon a filmet eredeti nyelven, magyar szinkron és felirat nélkül mutatják be – ám ez természetesen nem lesz gátja a műélvezetnek. Akik pedig úgy gondolják, hogy a filmszínházak nem arra valók, hogy vászonra álmodott mocskot játsszanak termeikben, azok inkább kerüljék el nagy ívben. 
fürkész
2010.11.11
|
Jackass 3D
amerikai dokumentumfilm, 94 perc, 2010
Johnny Knoxville és a tévéshow-ból ismert társai újra visszatérnek, hogy még a korábbiaknál is vadabb kaszkadőrmutatványokkal és őrültségekkel szórakoztassanak minket. Ezúttal 3D-ben.
Rendező:

Jeff Tremaine

Színész:

Johnny Knoxville
(önmaga)

Bam Margera
(önmaga)

Steve-O
(önmaga)

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2010. november 18.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
25
K
26
Sze
27
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.