Varró Dániel: Akinek a lába hatos - Korszerű mondókák kisbabáknak

Igazi hiánypótló alkotás; verses kötet a legapróbb apróságokhoz, avagy elsősegély kezdő szülőknek a fürdetéshez, etetéshez, büfiztetéshez, altatáshoz és minden olyan esetre, amikor elkél egy baba- és papanyugtató irodalmi "mantra".
Varró Dániel, korunk sztárköltője írt már verset felnőtteknek, kamaszoknak, kisgyerekeknek – ám kisgyerekes szülőknek még soha. Saját irodalmi impresszióit sűríti ezekbe a vicces kis mondókákba, hiszen ő maga is gyakorló apuka, és tapasztalatból beszél, mikor a különféle - többnyire mókás - hétköznapi szituációkat ecseteli, melyekkel előbb-utóbb minden szülő "könyörtelenül" szemben találja magát. Persze teszi ezt rengeteg szeretettel és a tőle megszokott humoros, finom eleganciával.
 
A versek közt találunk altatót, többfélét is, melyet ütemesen és kitartóan kell mondogatni, és a siker garantált, de arra az esetre is akad egy, amikor apa már nagyon ideges. Van továbbá vers fürdetéshez, etetéshez, öltöztetéshez, pelenkázáshoz és még a büfi mellé is.  
 
A kötet elsősorban kezdő szülőknek nyújt kacagtató és könnyed "lelki segélyt" az első időszak édes tortúráihoz, de a ritmusos mondókák a kicsiket is elvarázsolják majd, hiszen minden csecsemő rajong a korszerű kortárs irodalomért. Aki nem hiszi, járjon utána! 
 
 
Manó Könyvek, 1790 Ft
 
 
2010.11.08
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.