Becsapva

olvasói
8/10 (5)
Ez speciel nem rémlik. Tom Berenger neve alapján ma már felkészülnék lélekben valami kakasnyalóka árából forgatott akcióthrillerre, ám ez még két évvel a Szakasz után forgott le. Tetszenek tudni, amiért Oscarra jelölték emberünket.
Na, akkor nézzük a rendező munkásságát… Eltűntnek nyilvánítva, Ámen… na jó, ez a kettő már elegendő okot szolgáltat rá, hogy bizalmat szavazzunk a műnek. Menet közben pedig még mindig átkapcsolhatunk a Hálózat tévés mutáns kisbabás horrorra némi vihogás reményében.  
 
Brutális gyilkosság áldozata lesz Dan Kraus, a Közép-nyugat Hangja Rádió provokatív műsorának vezetője. Nem sokkal az eset után, Coloradóban megismerkedik egymással Katie, a texasi kombájnoslány és Gery, a fiatal, helybéli farmer. A férfi felesége autóbalesetben halt meg, azóta egyedül neveli két gyermekét. Megtetszik neki a csinos és kedves lány, akit a gyerekek is hamar megszeretnek. Katie azonban valójában FBI-ügynök, ez az első bevetése. A Kraus-gyilkosság szálai ugyanis ide vezetnek, minden jel arra mutat, hogy a bűnténnyel Gery is gyanúsítható. 
kirsch
2010.12.02
|
Betrayed
amerikai thriller, 127 perc, 1988
Rendező:

Costa GavrasFilmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.