Rofusz Kinga: Samu és egy esős nap

Sok minden van, ami tönkre tud tenni egy egészen jól induló napot is, például egy gondtalan hétvégi napot, amikor apáék szörnyen elfoglaltak, a hugi rémesen idegesít, és mindennek tetejében még az eső is esik odakint... Hát mit lehet ilyenkor csinálni?
Samu, a tündéri kis nyuszi kalandjain keresztül a mindennapi gyermeki dilemmák kerülnek előtérbe, olyan kardinális kérdések, mint a kinti eső, a benti unalom, az idegesítő családtagok és az elfoglalt szülők.
 
Rofusz Kinga szellemes sztorija és minimalista, de nagyon is leleményes és találó rajzai segítenek a kicsiknek - leginkább az óvodás korosztálynak - feldolgozni azt az érzelmi stresszt, mely a felnőttek világában éri őket. A történet egyszerű, de lényegre törő, ráadásul kellemes megoldást is kínál a felmerülő problémákra.  
 
Az illusztrációk szellősek, de pont ezzel hagynak teret a gyermeki képzeletnek, Samu sztorija így nemcsak egy szimpla mese és lapozgatós könyvecske, hanem egy igazi családi program is, melyet újra és újra át lehet élni együtt.  
 
 
Csodaceruza Kiadó, 1990 Ft
 
 
2010.12.06
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
15:40
Postás Pat - Különleges küldemények
II. évad, 10. rész
15:45
Miffy kis és nagy kalandjai
amerikai animációs filmsorozat, Miffy pincérnek áll, 2015
15:45
A Lármás család
I. évad, 124. rész: Tuti trükk Bt. / A hószünet
15:50
Miffy kis és nagy kalandjai
amerikai animációs filmsorozat, Miffy és a csiga, 2015
15:50
Villámmacskák akcióban
2020, I. évad, 25. rész: Liones
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.