A pók hálójában

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Erős a gyanúnk, hogy Morgan Freeman egy időben - fegyver és jelvény híján –maga is abban a tudatban élt, hogy ő egy felfüggesztett nyomozó. Jó, a Hetedik után hogyan is tudott volna kilépni a bölcs felügyelő szerepéből.
Pár évvel azután, hogy a Gyűjtőben (spoiler alert!) a tejesdobozon át lelőtte a főgenyát, immár más néven, de hősünk újra fejébe húzza prosztó kalapját, és nekilát egy újabb szövevényes ügy megoldásának. 
 
Alex Cross nyomozó, bűnügyi pszichológus és népszerű szakíró visszavonul, miután társa meghal egy balul sikerült akcióban. Ám egy nap talál valamit a postaládájában, ami arra kényszeríti, hogy felvegye a kesztyűt egy briliáns és veszélyes bűnözővel szemben. Gary Soneji a maximális biztonsági berendezésekkel őrzött magániskolából rabolja el egy amerikai diplomata kislányát, és ő maga dobja a bizonyítékot Cross postaládájába. Ám célja csak látszólag a váltságdíj - valójában be szeretné írni nevét a kriminalisztika történetébe: azt szeretné, ha Cross róla és az évszázad bűnügyéről írná a következő könyvét. 
kirsch
2011.01.31
|
Along Came a Spider
amerikai thriller, 104 perc, 2001
Alex Cross, A gyűjtő hőse újra akcióban: ezúttal az évszázad bűntényére készülő álnok gyerekrablót hajszol fél Amerikán (és megannyi csavaros fordulaton) keresztül...
Rendező:

Lee Tamahori

Színész:

Morgan Freeman
(Alex Cross)

Monica Potter
(Jezzie Flannigan)

Michael Wincott
(Gary Soneji)

Penelope Ann Miller
(Elizabeth Rose)

Dylan Baker
(Ollie McArthur)

Anton Yelchin
(Dimitri Starodubov)

Jay O. Sanders
(Kyle Craig)

Michael Moriarty
(Hank Rose)

Mika Boorem
(Megan Rose)

(12 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.