Veszprémi Tavaszi Fesztivál

Veszprém, Pannon Várszínház, Inota, Retro Színház, 2011. február 25. - március 31.
A Pannon Várszínház ötödik alkalommal rendezi meg a Veszprémi Tavaszi Fesztivált. A fesztivál programja tartalmas szórakozást kínál saját és vendégelőadásokkal a könnyed és komolyabb színházi darabok kedvelőinek egyaránt.
Egy hónap leforgása alatt a Pannon Várszínház hat saját produkcióját, közte ősbemutatót, musicaleket és kamaradarabokat láthat a fesztivál közönsége, továbbá olyan neves vendégelőadásokat hívtak meg a rendezvényre, amelyek Veszprém megyében még nem voltak láthatók.
 
Március 11-én mutatják be a tavaly nyitott Inotai Retro Színházban a Honvéd Táncegyüttes látványos zenés-táncos produkcióját, a Tenkes kapitányát, március 13-án tartja a Pannon Várszínház Kiss Dávid rendezésében a Hajmeresztő című interaktív krimi premierjét a veszprémi SÉD Filmszínházban. 
 
A soron következő előadás március 18-án a tavalyi POSZT legjobb előadása, a Fodrásznő, március 26-án Vándorfi László főszereplésével Antony Shaffer Mesterdetektív című bűnügyi játékát láthatja a veszprémi közönség, majd március 29-én Csákányi Eszter Brezsnyev lányának szerepébe bújik, a Dolcsaja Vita című neves tragikomédiában. A Veszprémi Tavaszi Fesztivál egy szívmelengető gyermekelőadással zárul, melyet Egyed Brigitta írt és rendez. A címe, Mesebolt.  
 
Inga
2011.03.10
|


Fesztiválok

Taiwan Dox 2015 Budapest, 2015. október 29 - 31.

LUX filmnapok 2015 Budapest, 2015. november 3 - 4.

Gyermek- és Ifjúsági Szinházi Szemle 2015 Budapest, 2015. november 9 - 15.

Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.