Jön a Harry Potter-doku

Habár júliusban lezárul a Harry Potter-kalandok sora, hiszen bemutatják a széria utolsó darabját, a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. részt, a rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük kedvenc ifjú varázslójukat: már készül a doku.
A mindent feltáró dokumentumfilmről a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész producere, David Barron mesélt az MTV Newsnak. Elárulta, hogy Morgan Matthews filmkészítő a záró opus forgatása alatt végig filmezett, az így készült munkát pedig hamarosan a nyilvánosságnak is bemutatják. „Bebocsátást nyert a kulisszák mögé is, hihetetlen betekintést kapott a stáb minden tagjától. Ennek alapján készített egy dokumentumfilmet, ami még nincs teljesen kész, de ami be fogja mutatni a mű készítésének nehézségeit és azokat az áldozatokat, amiket a stábtagoknak és a színészeknek kellett hozniuk. Ez nem egy amolyan csillogó „mindenki vidám” darab lesz, hanem nagyon is valóságos. Ugyanakkor nagyon-nagyon vicces is” – mondta Barron. 
 
A producer azt is elárulta, hogy a későbbiekben a Potter-mozik forgatását feltáró további dokumentumfilmek is várhatók, hiszen a legelső film, a 2001-es Harry Potter és a bölcsek köve óta mindegyik mű elkészülte során forogtak a kamerák a kulisszák mögött is. „Ez egy nagyon alaposan dokumentált produkció. Volt egy forgatócsoport, ami a produkciós munkálatok alatt az elejétől a végéig rögzítette a kulisszák mögötti történéseket (ez egyébként elég ritka) – és ez így ment mindegyik filmnél. Anyag tehát bőségesen van – majd még meglátjuk, hogy használhatnánk fel. Biztos vagyok benne, hogy a Warner Bros. megtalálja a módját, hogy valamilyen formában a közönség elé tárja” – nyilatkozta még a filmes.
 
 
 
wenn
2011.04.12
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
P
10
Szo
11
18:25
Ruben Brandt, a gyűjtő
magyar animációs film, 2018
18:35
Amerikába jöttem
amerikai vígjáték, 1988
18:40
Az Argo-akció
amerikai thriller, 2012
18:40
Piedone Hongkongban
olasz akcióvígjáték, 1975
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.