Apátlan anyátlanok

est.hu:
8/10
|
olvasói
8/10 (1)
Az elhagyott nőkről szóló filmek olyanok, mint a kortárs komolyzenei hangversenyek: fél üveg Tajga vodka elfogyasztása nélkül elviselhetetlenek. Azonban a Bridget Jones naplóját leszámítva is akadnak szabályt erősítő kivételek.
És bár a sztori újdonságereje az illegális ketrecharcos karatefilmekével vetekszik, Mike Bindernek (Különvélemény, Pippa Lee négy élete) mégis sikerül elszórakoztatnia a nézőt jó másfél órára. 
 
A négy nagylányát nevelő Terryt egy nap szó nélkül elhagyja a férje. Az asszonyból a harag, a megalázottság és a tehetetlenség a legrosszabbat hozza ki: iszik, kötekedik a lányokkal és miközben lassan-lassan összejön a szomszédban lakó, valaha jó nevű baseballjátékossal, az iszákos és jámbor Dennyvel, maga sem veszi észre, hogy beleszeret a ragaszkodó férfiba és hogy a saját ügyes-bajos életkezdéseikkel bajlódó gyerekei sem tartják feltétlenül szörnyetegnek. 
kirsch
2011.04.15
|
The Upside of Anger
amerikai-angol-német romantikus filmdráma, 118 perc, 2005
Rendező:

Mike Binder

Színész:

Joan Allen
(Terry Ann Wolfmeyer)

Kevin Costner
(Denny Davies)

Erika Christensen
(Andy Wolfmeyer)

Keri Russell
(Emily Wolfmeyer)

Alicia Witt
(Hadley Wolfmeyer)

Mike Binder
(Adam Goodman)

Evan Rachel Wood
(Lavender 'Popeye' Wolfmeyer)

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.