Világok harca – Az invázió

olvasói
6/10 (2)
Pár évvel ezelőtt készült már egy alkotás Világok harca 2 – A második hullám címmel, ami helyenként a 9-es terv a világűrből című Ed Wood-klasszikus manírjaival operált. Mindemellett köszönőviszonyban sem állt H. G. Wells művével.
Jó hírünk, hogy a szóban forgó alkotás már a neves sci-fi szerző könyvének eseményeit követi… mindezt azonban beárnyékolja az a tény, hogy a rendező a második részként aposztrofált bohóctréfa elkészítésében is oroszlánrészt vállalt.  
 
A világ minden táján tűzcsóvák hatolnak át a Föld légkörén. Az égi áldás pokoli meglepetést tartogat: óriás méretű, csótányszerű lények áradata támad az emberekre. Az idegen faj terve nem kétséges: megsemmisíteni az emberiséget. George, a családos csillagász azonban a kilátástalannak tűnő helyzet ellenére is elszánt, s minden bátorságát és tudását latba veti, hogy megtalálja az ellenség gyenge pontját. 


kirsch
2011.04.18
|
Invasion – War of the Worlds
amerikai akciófilm, 86 perc, 2005
(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.