Kajsa Gordan - Mia Maria Güettler: Kifli kutyaoviba megy

Az óvoda intézményével való első találkozás minden kisgyermekben félelmet ébreszt, a megszokott környezet és személyek hiányát nehéz szívvel viselik a kicsik, a sok idegen arc és új szituáció pedig feszélyezheti őket. Kifli kutya azonban megmutatja, hogy is kell ezt okosan csinálni.
Persze az első időkben még ő is fél, nem is kicsit. Hiszen olyan jó volt eddig az egész napot szerető gazdájával, Bettivel tölteni. Csakhogy Betti munkát kap, és hogy Kifli ne legyen egész nap egyedül otthon, ezért kutyaoviba kell mennie. Szegény Kifli aggódva és bátortalanul lépi át az épület küszöbét, itt biztos mindenki nagyobb lesz nála, ellenséges és senki se fogja tudni megvédeni majd tőlük. Az első nap pityeregve nézi, ahogy Betti otthagyja őt az oviban, és szembe találja magát a többiekkel...
 
Hamarosan azonban kiderül, hogy nem is olyan vészes a helyzet, sőt, az ovi igazából nagyon jó buli. Vannak "nagykutyák", meg hencegők, meg harciasak, de Kifli ügyesen helytáll a számára oly idegen közegben, kivívja a szájhősök tiszteletét, és még barátokra is lel. 
 
A mese pozitív üzenete és a szerethető karakterek minden ovi előtt álló apróságnak megkönnyíti a nagy változás elfogadását, és lehetőséget ad arra, hogy beszélhessenek félelmeikről. A rövid történet izgalmas és fordulatos, az illusztrációs anyag bőséges és színes, így a kötet a legkisebbek igényeit is kielégíti, a bűbájos lógófülű főhőssel pedig igazán könnyű lesz azonosulni. 
 
 
Manó Könyvek, 1690 Ft
 
 
2011.05.30
|


A kis kedvencek titkos élete 2

amerikai-francia-japán animációs film, 86 perc, 2019

Angry Birds 2 - A film

amerikai-finn animációs film, 96 perc, 2019

Az oroszlánkirály

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Beépített cicó

német-belga animációs film, 84 perc, 2018

Toy Story 4

amerikai animációs film, 100 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:05
Csoda Kitty
2017, 3. rész: A kő barát
19:15
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 1. rész: Egy álom valóra válik
19:20
Szilaj a szabadon száguldó
II. évad, 18. rész: Lucky és a vékony jég
19:20
Bűbájtábor
2018, 28. rész: Rendezői változat
19:20
Veszélyes Henry
IV. évad, 412. rész: Furikázás
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.