A 13. emelet

olvasói
10/10 (3)
Mi történne, ha egyszer csak rájönnénk, hogy a körülöttünk lévő világ illúzió, csupán utánzata a "valóságnak"? Mi történne, ha kiderülne, hogy az univerzum, melyben élünk, kreált világ, nem más, mint néhány, számunkra ismeretlen ember ördögi műve... Douglas Hall és Hannon Fuller professzor, két zseniális számítógép-programozó megalkotja a harmincas évek Los Angelesének virtuális világát. Amikor Fuller gyilkosság áldozatául esik, a tett elkövetésével Hallt vádolják, de gyanús a professzor állítólagos lánya is, aki egyszeriben feltűnik a színen. Douglasnak – hogy tisztázza magát – el kell utaznia a virtuális múltba, és ott kell megtalálnia a valódi gyilkost...

|
The Thirteenth Floor
amerikai-német sci-fi, 100 perc, 1999
Eszelős tér-idő gubanc, szimulált világok, átjárás a harmincas évek Amerikája és a harmadik évezred között. A Mátrix kistesója Roland Emmerich istállójából.
Rendező:

Josef Rusnak

(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.