Nem lesz több Transformersben LaBeouf

A 3. rész után kiszáll a Transformers-franchise-ból az eddigi férfi főszerepet játszó Shia LaBeouf. Az egykori gyerekszínész 2007, az első Transformers-film óta alakítja Sam Witwicky figuráját az autóvá alakuló óriásrobotos opusokban.
Azóta – habár voltak más szerepei is, például az Indiana Jones negyedik része, a Sasszem vagy a Tőzsdecápák-folytatás – neve szinte egybeforrt az anyagilag rendkívül sikeres TF-filmekkel. Most azonban elszánta magát arra, hogy búcsút int a franchise-nak. 
 
„Részemről egészen biztosan ez lesz az utolsó. Nem jövök vissza még egy Transformers-filmet leforgatni, és úgy gondolom, Mike (Michael Bay rendező) sem rendez ezután több TF-mozit” – nyilakozta az MTV.com-nak a 25 éves színész, aki azonban biztos benne, hogy a stúdió valaki mással a férfi főszerepben folytatni kívánja majd a blockbusterszériát. 
 
„Még mindig sok benne a potenciál, főleg miután kijön a harmadik rész. Szóval szerintem egy ponton majd úgy döntenek, hogy rebootolják a franchise-t, valaki mással a főszerepben” – tette hozzá LaBeouf. Ebben egyébként nem lenne semmi meglepő, miután korábban az addigi női főszereplőt, Megan Foxot is lecserélték Rosie Huntington-Whiteley fehérneműmodellre a magyar mozikban június 29-én bemutatandó Transformers 3-ra.
 
 
wenn
2011.06.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.