Visszatér Goldie Hawn?

A legújabb hírek szerint közel tíz év után visszatér a színészethez Goldie Hawn hollywoodi színésznő (A vasmacska kölykei sztárja, Kate Hudson édesanyja, Kurt Russell élettársa), akinek utoljára 2002-ben volt színészi munkája.
A 65 éves színésznőt a közönség utoljára a 2002-es vígjátékban, az Örök lányokban láthatta (melyben Susan Sarandon oldalán játszotta a másik női főszerepet), korábban pedig olyan közkedvelt komédiákban szerepelt, mint A kaktusz virága, az Óvakodj a törpétől!, a Palimadár, a Benjamin közlegény, A vasmacska kölykei, a Jöttem, láttam, beköltöztem, a Jól áll neki a halál vagy az Elvált nők klubja
 
Hawn azonban nem a nagyvászonra, hanem a kisképernyőre tér vissza: állítólag már alá is írt egy tévés produkcióhoz, a Szex és New York-széria megalkotójaként ismert Darren Star új vígjátéksorozatához. A The Viagra Diariesben a sztár egy idősödő nőt jászik majd, aki váratlanul egyedülállóvá válik, miután „férfiklimaxban” szenvedő férje elhagyja – számolt be róla a Deadline.com.
 
 
wenn
2011.06.17
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.