Helen Mirrené a legjobb test

Az orosz származású, londoni születésű 66 éves Oscar-díjas színésznő végzett az élen azon a szavazáson, melynek keretében a show business legjobb testű asszonyait keresték. A királynő, a Felül semmi, Az adósság, az Őt is anya szülte, ...
...A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője sztárja ezzel olyan fiatal(abb) riválisait ütötte ki a nyeregből, mint a szupermodell-színésznő Elle Macpherson, aki a második helyezést tudhatja magáénak, a Hármas (avagy A Karib-tenger foglyai) és a Piranha 3D című filmekből ismert Kelly Brook, aki a bronzérmes lett vagy a férjével nemrég szakított Jennifer Lopez a negyedik helyről. 
 
Az L.A. Fitness nevű konditerem-hálózat tagjai által megszavazott sorrend szerint a TOP5-be még a brit énekesnő, Cheryl Cole fért be. Ami pedig a legjobb testű férfiakat illeti: a szavazás szerint itt az 1.) David Beckham, 2.) Daniel Craig, 3.) Johnny Depp, 4.) Brad Pitt és 5.) Peter Andre sorrend alakult ki. Mint arról korábban egyébként írtunk már, nem ez az első nyilvános bók, amit Helen Mirren a közönségtől kap: pár hónapja a legszexisebb nagyinak választották. A mostani szavazás teljes TOP10-es sorrendje pedig itt olvasható.
 
 
 
(est.hu összeállítás)
 
 
2011.08.01
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.