Kedvenc helyek

VA: Abduction Soundtrack

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
A különösebben nem megrázó, mondhatni szokásosan unalmas és fantáziátlan score helyett most vizsgáljuk meg az idei év egyik legtöketlenebb akciófilmjének soundtrackjét, melyen különféle előadóktól gereblyéztek össze néhány jelentéktelen számot.

Linkek

Mit keres a Cobra Starship és Alexis Jordan egy adrenalinmozinak szánt, de igazából inkább a főhősbe szerelmes kislányok igényeit kielégítő akciófilm soundtrackjén? Ez a költői kérdés már önmagában sokat elmond a mozgóképről is, melyben az Alkonyat-mozikból ismerős farkasember(ke), Taylor Lautner veti le párszor a pólóját, miközben próbálja eljátszani a macsó hőst, de színészi kvalitások és belső maszkulin kisugárzás hiányában ez bizony mission: impossible.  
Mellette egy ugyancsak feltörekvő, de eddig szintén semmit sem villantó csaj, Lily Collins tűnik fel, aki történetesen Phil Collins lánya. Szerencsére nem kapjuk az arcunkba a papa egyetlen dalát sem, ellenben olyan nótákat hallhatunk, mint a Train lötyögős To Be Lovedja; Lenny Kravitz Come On Get Itje hoz egy kis pezsgést a maga Hendrixes funk rock riffjével, ahogy a Black Stone Cherry szerzeménye is passzol a műfajhoz, de hamar elszállnak az illúzióink.
 
Ahelyett ugyanis, hogy dögös modern metal vagy riffelgetős adrenalinrockot kapnánk, a második félidőben inkább az electro és a szintipop felé mozdul a válogatás a már említett Cobra Starship-féle zenekarokkal, a Superstar Shyra című számnál pedig csak bambán nézünk magunk elé: erre miért volt szükség?
fejes
2011.10.16
|


Játék
Németországban nagy színpadi sikere volt a vígjátéknak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.
Tegnap indult a BIDF dokumentumfilm fesztivál, tele programmal, ma is 16 film lesz, például A csábítás iskolája. Hét éven átívelő forgatás fiatal nők életét követve. #csabitasiskolaja #bidf #dokumentumfilm #csabitas #nok #ferfiak
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.