Nyomás alatt (1997)

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (2)
A toxikológia törvényei alapján Charlie Sheennek már hasonló állapotban illenék leledznie, mint Nick Nolte-nak egy egyhetes bölcsész gólyatábor után. Ehhez képest esetében is bátran kijelenthetjük: a kemikáliák bizonyos esetben konzerválnak.
Tudniillik, az alábbi képsorok tanulsága szerint emberünk nem hogy nem öregedett az elmúlt tizennégy-tizenöt évben, de mostanság még jobban tartja magát. Talán mert már nem szorul rá, hogy középkategóriás thrillerekben vállaljon szerepet? 
 
Néha a legbékésebb környéken lappang az igazi terror és néha a legváratlanabb oldalról les ránk a veszély. Például egy békés, nyugodt külvárosban, ahol keresztnevükön szólítják egymást a szomszédok és ahol nyugodtan kiengedhetjük gyermekeinket játszani az utcára. De most ebben az idilli környezetben elszabadul a pokol: egy védtelen asszonyt és gyermekeit a szomszéd férfi - egy tűzoltó - terrorizálni kezdi. A horror azonban csak akkor veszi igazán kezdetét, amikor az asszony feljelentést tesz a rendőrségen. A rendőrök ugyanis nem hisznek a nőnek, hiszen a férfit jól ismerik - egy hős, aki egyszer saját élete kockáztatásával mentett ki egy gyereket a tűzből. A nő magára marad, az ajtóban pedig ott áll a pszichopata szomszéd. 
kirsch
2011.10.17
|
Bad Day on the Block
amerikai thriller, 104 perc, 1997
Rendező:

Craig R. Baxley

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.