Sherlock Holmes 2.: kisfilm

2012. január 5-én mutatják be a magyar mozik a Sherlock Holmes folytatását, a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték című filmet. Guy Ritchie akciókrimijéhez egy két és fél perc hosszú, magyar feliratos összeállítás érkezett, melyben...
...megszólal a rendezőn kívül a két legfontosabb szerepet játszó színész, a Holmesot alakító Robert Downey Jr. és a Watsont megformáló Jude Law. A sztoriról a sztárok annyit árulnak el, hogy a doktor ebben a részben végre megnősül, viszont nászútja a kívántnál mozgalmasabbra sikerül (a miniwerkfilmben látható filmrészletek tanulsága szerint egyébként az egész film igen akciódúsnak ígérkezik, sőt Law szerint még az első filmnél is izgalmasabb és feszültebb lesz). 
 
Downey Jr. pedig azt közölte, hogy a szálakat ezúttal egy cigány jósnő mozgatja (az eredeti "tetovált lány", Noomi Rapace játssza), ő azonban Holmes és Watson szövetségese – a fő ellenség Moriarty professzor. A világ legokosabb magándetektívjét életre keltő színész ezenkívül azt is hozzátette, hogy az Árnyjáték vége igencsak meglepő lesz. Addig is, amíg ez kiderül, íme a kisfilm: 
 
 

 
 
(InterCom)
 
2011.11.21
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.