Táncoló talpak 2.: sztárok szinkronban

Mint arról korábban már írtunk, december 22-én mutatják be a magyar mozik a Táncoló talpak 2. 3D című animációsfilm-folytatást. Addig is íme egy közel 5 perces vidám, magyar feliratos videó, melyben beleshetünk a kulisszák mögé.
A kisfilm egészen pontosan a szinkronmunkálatokról szól, és feltűnik benne a rendező, George Miller mellett Robin Williams, Elijah Wood, Hank Azaria, Pink, Common, Sofía Vergara, valamint az éneklő-hülyéskedő Matt Damon és Brad Pitt is. A sztárok sok más mellett arról is mesélnek, hogy a Táncoló talpak 2. szinkronja azért lett olyan jó, mert a színészek nem külön-külön mondták fel a szövegüket, hanem együtt vették fel velük a jeleneteket. 
 
Az animációs film sztorija egyébként a következő: az éneklésben nem, a táncban viszont igen tehetséges pingvin, Topi továbbra sem erőlteti a dalolást – helyette fantasztikus sztepptáncos lett belőle. Fia, Erik viszont nem lép a nyomdokaiba: utál mindenféle táncot. Hamarosan azonban Erik mégiscsak felnézhet az apjára, mivel amikor váratlan és ijesztő események rengetik meg a jégtáblákat, Topi lesz az, aki egyetlen seregbe szervez minden pingvint és a környék összes lakóját... 
 
 

 
 
(InterCom)
 
2011.11.30
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.